Becktek Industrial Coatings (aputoiminimi B.I.C.)

Missio
Becktekin missio on tarjota metallia pintakäsitteleville yrityksille nykyaikaisempi ja älykkäämpi vaihtoehto pintakäsittelyyn – hyvin useissa kohteissa on mahdollista löytää ympäristöystävällisempi, laadukkaampi, prosessiystävällisempi ja kustannustehokkaampi järjestelmä. Autamme tässä mielellämme.

Teollisuusmaalit
Teollisuusmaalit ovat merkittävä osa Becktek-toimintaa. Toimitamme mm. Beckers-teollisuusmaaleja sävytettyinä mihin tahansa asiakassävyyn. Tarjoamamme tuotteet käsittävät laajan valikoiman pintakäsittelytuotteita metallille, puulle ja muoville.
 

** Referenssitoimialoja **

Kauppaamillamme tuotteilla on toteutettu toimivia asiakasratkaisuja seuraavilla aloilla:
-materiaalinkäsittelykoneet ja -laitteet
-satama- ja terminaalikoneet ja -laitteet
-kevyt- ja raskas ajoneuvokalusto
-maansiirtokoneet ja -laitteet
-energiateollisuuden ratkaisut
-puolustus- ja sotavälineteollisuuden ratkaisut
-tuotemaalauksen sovellukset
-maatalouskoneet ja -laitteet
-julkisivurakenteet
-tee se itse - ratkaisut
 

Kurantit toimitukset
Korrosiosuojapintakäsittelymarkkinoilla Suomessa toimii perinteisesti yritykset kuten Tikkurila, Teknos, Normaali, Akzo Nobel sekä International. Muita, kansallisesti vähemmän tunnettuja merkkejä ovat PPG, Sherwin Williams, Dupont, Motoral, Jotun, Hempel tai Rötmota.

Olemme ylpeitä voidessamme toimittaa Beckers-tuotteita koko Suomen teolliselle kentälle. Asiakassävyt valmistetaan tilauslähtöisesti, jolloin tuote on aina kuranttia eikä varastossa seisotettua. Ammattilaiset osaavat arvostaa tätäkin laadullista seikkaa. Moni toimittaja valmistaa suureriä pyrkiessään alhaiseen yksikkökustannukseen. Pitkä seisottaminen kaupan jakeluketjujen solmukohdissa vähentää maalin käyttöikää ja laatua. Laskun maksaa aina asiakas. Kannattaa tarkkailla mistä maksaa.

Viimeistelty laatu
Osa toimijoista tuottaa välikäsilleen suurehkoja määriä sideainetta, joka jaetaan pienempiin eriin paikallisten asiakkaiden tarpeiden mukaan sävytettäväksi. Näin tuotetun maalin osalta lopputulema on sama: tuote ei ole ominaisuuksiltaan koskaan yhtä homogeenista saati teknisesti yhtä korkealaatuista, kuin suoraan asiakastarpeiden mukaan räätälöidysti valmistetut, dispergoinnin ja eri helmimylly-jauhatusvaiheiden kautta kulkeneet materiaalivirrat. Me emme tietoisesti tingi laadusta, emmekä huojenna tuotteen hintaa nostamalla kuiva-ainepitoisuutta halvoilla täyteaineilla. Me edellytämme aina parhaita raaka-aineita. 

Globaali standardivastaavuus
Becktek markkinoi ja toimittaa järjestelmäratkaisuja joilla pintakäsittelyprosessien toteuttamisessa tavoitellaan konkreettisia tuottavuuden lisäyksiä. Asiakkaan pintakäsittelytoimintaa kehitetään samalla ympäristöystävällisempään ja laadukkaampaan suuntaan nykyaikaisen lainsäädännön ja asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Toimitamme tarpeeseenne kulloinkin juuri oikean Beckers-tuoteryhmän tuotteen.

Becktekin strategian mukaisesti käytämme työskentelymme pohjana globaalin ISO12944-korrosiosuojastandardin korrosioluokkien (C2, C3, C4, C5M, C5I) mukaista maalausjärjestelmien luokittelua. Standardi määrittelee myös maalausjärjestelmien uudelleenmaalausaikavälit eri kategorioihin - Low/Medium/High (0...5v / 5...15v / >15 vuotta).

 

Räätälöidyt ratkaisut

Tarjoamiemme tuotteiden maalattavuus on omaa luokkaansa - tämä johtuu osaltaan pidemmälle viedystä jalostusasteesta ja erittäin laadukkaista raaka-aineista. Tuotekehityksessä on huomioitu tuotteen arvon säilyminen mahdollisimman hyvänä, mahdollisimman pitkään, koska mielestämme koko arvoketjun toiminnan rahoittavan loppuasiakkaan tulee saada rahoilleen maksimaalinen vastine.

Elinkaariajattelusta ja tehdyistä panostuksista johtuen mm. sävytarkkuus halutun alkuperäismallin kanssa, värien pysyvyys, UV-kestävyys, valmiin pinnan laatu ja näyttävyys ovat referenssejämme.

** Yhteistyökumppanimme **

Partnereinamme ovat erityisesti yritykset joiden omistajia kiinnostaa yrityksensä toiminnan todellinen tehokkuus ja pitkäjänteisellä työllä saavutettavissa oleva merkittävä taloudellinen tulos. Tarjoamme jo yli 100-vuoden aikana kerrytetyn osaamisen ja kokemuksen mukaiset, ensiluokkaiset tuotteet kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Toivotamme toimintansa kehittämisestä kiinnostuneet yritykset ottamaan rohkeasti yhteyttä.
Kartoitamme pintakäsittelyn osalta kehittämispotentiaalit ja teemme ehdotuksen pintakäsittelyn toteuttamiseksi älykkäämmin, tehokkaammin ja paremmin tuloksin.

 

Becktek Industrial Coatings Oy
Beckers-tuotteiden myynti Suomessa